Forest Ground w/ Chriss Ronson & Dj Budai

15.000Ft

A jegyár tartalmazza a helyszínen készített vacsorát, körettel, kemencés-házi kenyérrel, házi-fermentált savanyúsággal. + ajándék 1 palack bor a Bock pincészettől.
Vacsora: Vaddisznó pörkölt

Készleten

Kategória:

Leírás

Kedves barátaink, ismerőseink!

Idén nyáron egy nagyon különleges, 80 főre korlátozott, családias-baráti piknikre szeretnénk benneteket invitálni!
Dél-balatonon, a parttól 15 percre, Lengyeltótiban rátaláltunk egy varázslatos mesebirodalomra az erdő közepén, ahol minden a minőségi zenéről, a finom falatokról és a természettel való együttélésről szól.

Már évek óta rendszeres vendégek vagyunk ott, kincsként őrizgettük az ott megélt pillanatokat, de idén úgy döntöttünk, nektek is szeretnénk megmutatni. Az ott élő család fantasztikus vendéglátók, Apa a hajdani Global Fm megálmodója, Anya az erdei ehető vadnövények boszorkánya, a házukat körülölelő ligetes erdőben pedig most MI kapunk arra lehetőséget, hogy főzzünk NEKTEK.

Szabadtűzön rotyog majd a vadpörkölt, jól csúszik mellé a huncut fröccs, közben beszélgetünk és mezítelen lábbal táncolunk a fűben. Kapcsolatokat építhetünk, szakmázhatunk, közös emlékeket idézhetünk, miközben az általunk meghívott két vendég dj szettjét élvezhetjük az árnyékot adó fák alatt.
A hely adottságaiból kifolyólag, és hogy megőrizzük az esemény családias hangulatát, csak nagyon szűk körben lesz lehetőségünk fogadni Benneteket.

Ez tényleg extra lesz Hölgyek, Urak! 😉

 

Várunk benneteket sok szeretettel az eseményen!