HÁZIREND 2024

A Forest Ground Természetvédelmi terület, NATURA 2000-es besorolású és kiemelt jelentőségű madárvédelmi területen fekszik. Ezért természeti környezetünk nyugalmának és biológia órájának tiszteletben tartása végett a zenei előadások, deejay fellépések nappali időszakban kerülnek megrendezésre. Ezért, ha nálunk szeretnél eltölteni egy kellemes napot, akkor érdemes akár a reggeli, délelőtti órákban érkezni.

Alvás-pihenés
– Ha nem alszol nálunk, csak beugrasz egy napra:
Akkor egy gyors üdvözlés és útbaigazítást követően kereshetsz magadnak egy saját kis táborhelyet, faárnyékot. Dobj le egy pokrócot a fűbe, ahol lepakolhatsz, ha napközben elfáradsz, megpihenhetsz. Legyen egy saját kis fészked.

Ha nálunk alszol:
A Forest Ground területén lehetőség van: sátrazni, kocsiban, fűben, fán, kanapén, lakókocsiban aludni.
Ívóvizet, fürdési lehetőséget, mellékhelyiséget biztosítunk a Zero Waste jegyében! Felelősséget a sátorban hagyott tárgyakért nem tudunk vállalni!
Minden eszközt, tárgyat hozzatok magatokkal, ami a kempingezéshez szükséges lehet. Párna, takaró, lepedő, tisztálkodási szerek, papucs, váltás ruha, evőeszközök, hosszabító stb…

Parkolás
A területen van lehetőség parkolásra, ehhez segítséget nyújtunk, hogy hol állhattok meg az autóval.
Ha sátrazni érkeztek, érdemes a parkolóhelyet úgy kiválasztani, hogy az autó mellé állítsátok fel a sátrat. Korlátozott férőhellyel, ha csak egy napra érkezel hozzánk, kint a ház előtt is van lehetőség a parkolásra.

Tisztálkodás
A területen található 2 db komposzt toalett, piszoárok, 2 db kertizuhanyzó, kézmosók. Komposzt toalett működési elve nagyon egyszerű és környezetbarát: kis,- és nagydolog végeztével kis mennyiségű fűrészport kell a megfelelő helyre szórni. Más tennivaló nincs is. Ha már úgy látod a komposzt toalett tartálya több mint félig megtelt, kérjük értesíts minket, de természetesen mi is figyelünk rá.
A zuhanyzók tartályai fúrt kútból származó kiváló minőségű ívóvízzel vannak feltöltve. A víz hőmérsékletét kizárólag a napsütötte órák száma befolyásolja.
Spórolj a vízzel, és használj lebomló tisztálkodó szereket, ha nem hoztál ilyet magaddal, mi adunk.

Étel-ital
Ételek-italok nem hozhatóak be a területre! Lebomló tányért, poharat adunk, de evőeszközöket hoznod kell!
A szervezőkkel előre egyeztett házi finomságokkal, enni-innivalókkal készülünk minden eseményre, tehát van reggeli-ebéd-vacsora. Amelyeknek az itt fogyasztásával támogatod a hely működését, fejlődését!

Kutyusok

Kizárólag barátságos, az emberek közelségéhez hozzászokott kutya hozható. A gazdának a kötelessége és felelőssége a kutya felügyelete. Ha egy apró kis bizonytalanság is van benned azzal kapcsolatban, hogy kutyusod harciasan viselkedhet más kutyákkal, akár játék, étel vagy bármi más miatt, kérjük ne hozd magaddal házi kedvencedet. A kutyák itt szabadon rohangálnak, nem tudunk felelősséget vállalni mások kutyájának a viselkedéséért, és ne kerülj kellemetlen helyzetbe a kutyusod miatt.

Elsősegély
Ha bármilyen sérülés, csípés, leégés egyéb baleset történik és segítségre van szükség kérjük jelezd!
Két fiúgyermekes családként felvagyunk szerelkezve mindenféle gyógyszerrel, kötszerrel, sebtapasszal, kenőccsel, amelyek használatához nem szükséges orvosi képesítés. Súlyosabb esetben a baleset vagy sérülés mértékétől függően, ha szükséges az ügyeletre azonnal elszállítunk bárkit.
Vagy, ha indokolt mentőt hívunk.

Deejay, zenei előadó tudnivalók – A Forest Ground nem fesztiválhelyszín!
Mivel minden eseményünk egy nagyobb baráti összejövetel, ismerősökkel, családtagokkal, gyerekekkel, ezért nem szedünk belépőjegyet, nincs sátrazási díj!
Ebből kifolyólag az eseményeken “fellépő” zenészek, deejay-k is barátként, vendégként vannak jelen, és zenei tudásukkal, hírnevükkel magasabb szintre emelik a hétvégéket.
A zenei programok a helyszín adottságaiból adódóan három idősávra osztódnak:
• Nappali sáv: 12 órától – délután 17 óráig a szabadtéri színpadon megy a fellépés.
• Délutáni-esti sáv: 17 órától –  22 óráig a kétszintes, fedett „tánctéren” mehet a buli.
• Éjszakai sáv: 22 órától a LINE Up lezárul! Tűzet rakunk, lehet beszélgetni, barátkozni, bárpultozni, miközben az eseményen résztvevő lemezlovasok válogatnak kedvenc zenéikből, kisebb hangerővel.

Ha Dj vagy és használod a felszerelésünket, a fellépés közben te felelsz annak állapotáért, és a rendeltetésszerű használatáért.
Kizárólag gyakorlott személyek használhatják a lejátszókat, egyéb eszközeinket. Ha saját felszerelést hozol, azért felelősséget csak te vállalhatsz!
Meghirdetett eseményeinken, és ha arra regisztráltál is. Nem tartjuk etikusnak, ha a reggeli órákban megérkezel hozzánk, sátrat versz, majd ezt követően elhagyod a területet, és este a programok végére, gyakorlatilag aludni térsz vissza. Tiszteld meg azzal a helyszínt, az egyéb előadásokat, hogy nem csak a díjmentes belépés és szállás miatt vagy nálunk.
Ha kizárólag a szállás miatt érkeznél hozzánk, akkor előtte egyeztessünk.

Egyéb, de fontos tudnivalók!
– a konyha és bárpult területére vendégek nem mehetnek be!
– hűtőt nem tudunk senki részére bíztosítani!
– Kérünk, ha bármilyen rendbontást, egészségügyi vagy egyéb problémát észlelsz, haladéktalanul értesíts bennünket!
– Kép-és hangfelvételek készülhetnek a helyszínen.
– Tűzgyújtásra kizárólag az arra a célra kijelölt helyeken van lehetőség!
Rossz idő esetén is megtartjuk a rendezvényeket, kizárólag abban az esetben marad el, ha tartósan, napokig ázott előtte a helyszín, és az előrejelzések sem biztatóak a rendezvény napjáig. A fedett területeinken 30-50 ember kényelmesen elfér.
De ezt mindig előre jelezzük nektek.

Kellemes pihenést és jó szórakozást kívánunk!