Fermentáljunk együtt!

🌿 Hagymaszagú kányazsombor, podagrafű, zamatos turbolya, lósóska, medvehagyma gazdagítja a heti kimchi adagunkat. Ha figyeled már egy ideje, hogy egyre többen fermentálnak, de még nem mertél belevágni egyedül, csatlakozz be hozzám!

ÁPRILIS 29. 15:00

MÁJUS 6. 15:00

MÁJUS 13. 15:00

Mindhárom napon várlak szeretettel egy közös zöldségcsetkelésre, ahol mesélek neked az alap tudnivalókról és tapasztalataimról.

🌳Előtte sétálunk egyet az erdőben, közösen begyűjtjük a vadgizgazokat, melyek majd az üvegben landolnak.

🐦Kóstolunk, beszélgetünk, közben szól a bakelit, csicseregnek a madarak.

Helyszín: Ökoszféra Dél-balaton, Lengyeltóti.

Ára: INGYENES!

Pontos címet a jelentkezésed után küldök, írj rám! 😊

🖱okoszferabalaton@gmail.com

Mert Az ERDŐ finom és sok Dzsindzsa ehető benne!

#gaztronómia #fermentálás #kimchi